TUL JÄRVI-SUOMI

TUL Järvi-Suomi ry on aluejärjestö, joka toimii Etelä-Savon, Keski-Suomen, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntien alueella. Aluejärjestö toimii toiminta-alueellaan Suomen Työväen Urheiluliitto TUL ry:n ja jäsenpiiriensä ja jäsenseurojensa välisenä yhdyssiteenä sekä jäsenpiirien ja jäsenseurojen koulutus- ja palveluorganisaationa sekä liikunnan edistäjänä.

TUL:n Karjalan piiri ry, TUL:n Keski-Suomen piiri ry ja TUL:n Savon piiri ry ovat aluejärjestön jäsenpiirejä. TUL Järvi-Suomi ry:n kautta toteutetaan myös piirien toimintaa sekä järjestään alueen piireille ja seuroille mm. koulutusta ja tapahtumia.

TUL Järvi-Suomi ry:n aluetoimisto sijaitsee Jyväskylässä.

Löydät meidät myös Facebookista nimellä TUL Järvi-Suomi ry.

TUL Järvi-Suomi ry:n 2020 aluekokouksen kutsu
TUL Järvi-Suomi ry:n sääntömääräinen aluekokous järjestetään aluejärjestön hallituksen kokouksen päätöksen mukaisesti Hankasalmella keskiviikkona 26.2.2020 klo 18.00.

Kokouspaikkana on lomakeskus Revontulen luentosali osoitteessa Revontulentie1, 41500 Hankasalmi. Esillä on sääntöjen määräämät asiat ja hallituksen nimeäminen seuraavalle kaksivuotiskaudelle. Esityksiä aluejärjestön puheenjohtajaksi, varapuheenjohtajaksi ja hallituksen jäseneksi ja yleisvarajäseneksi voi tehdä kirjallisesti aluetoimistolle.
Äänivaltainen edustusoikeus valtakirjan turvin on siten, että 3 henkilöä / jäsenpiiri ja 1 henkilö / jäsenseura. Toki kokoukseen ovat tervetulleita kaikki aluejärjestön jäsenyyden piirin kuuluvat seura- ja piiritoimijat. Omien piiriensä jäsenmaksun suorittaneet seurat ovat myös TUL Järvi-Suomi ry:n
jäsenseuroja.